Translate

lauantai 24. elokuuta 2013

Minä itse

Esittelen itseni. Olen nainen 44- vuotta eli koen olevani varsin kypsässä iässä. Lapseni, 3 nuorta naista ovat aikuisia nuoria neitejä, jotka jo kokeilevat omia siipiään avarassa maailmassa. Vapaa-aikani on hurjasti lisääntynyt lapsien lennettyä pois kotipesästään ja siksi yritän tämän vähäisen ihanaisen vapaa-aikani käyttää varsin ihanasti ja esteettisesti itseäni kuunnellen.

Puhun vapaa-ajasta ja siitä miten se on lisääntynyt. Perheellisen näkökulmasta se on lisääntynyt mutta uraihmisenä vapaa-aikani on kortilla. Työpäiväni ovat usein noin 10-14 tuntisia, joiden jälkeen usein vain heitän kenkäni ja laukkuni nurkkaan, huikkaan miehelleni suudelmat ja painun pehkuihin.
Se, mikä sai minut intoutumaan tästä blogin kirjoittamisesta oli  aamuinen herääminen omaan vapaapäivääni ja tunteeseen, että saan toteuttaa vain omia mielihalujani ja tekojani. Nämä päivät jotka otan itsekkäästi itselleni ovat vain minun päiviä ja siksi haluan jakaa ne teidän kanssa, antaen omia ihania neuvoja niille jotka niitä halauavat seurata.




  

Ei kommentteja: